torstai 12. joulukuuta 2013

Olen edelleen taalla, nyt loppui tama hiljaisuus.

Hiljaiselo loppuu an yy tee NYT.

En tieda miksi taa kirjoittaminen tahtoo jaada. Tavallaan haluaisi kirjoitella aina vaikka ja mista, mutta mulle tulee herkasti semmonen tyhjan paperin kauhu, etta kun saan tan bloggerin auki, niin paa lyo vaan tyhjaa. Ja kun on tarpeeksi kauan kirjoittamatta, niin ideat ja tapahtumat kasaantuu, ja sita tavallaan stressaa vaan entista enemman, kun ois sata ja yks asiaa mista kirjoittaa. Toissaalta asuja sun muuta homppaa, ja toisaalta australiajuttujakin.

Nyt siis putsaankin poydan ja tavallaan aloitan alusta. En jaksa alkaa kertomaan, mita kaikkea on mahtunut tahan hiljaisuuteen, kun se lopultakin on varsin arkista. Jos  jokaisesta baarireissusta ja biitsipaivasta alkaisin kirjoittaa, niin laahaisin koko ajan kuukausikaupalla jaljessa.

Siispa harppaus tahan paivaan.

Edelleen Manlyssa ja kaikki tavallaan ok. Kesa tulla porskuttaa, ja lampotilat alkaa olla varsin paahtavia paivisin.

Sain toita ja menetin tyoni, paadyin koristamaan sita surullisen kuuluisaa "kusetetut WH -tyolaiset" tilastoa. Ts. Tyopaikasta vaan lakkasi kuulumasta. Kaikki oli mennyt hyvin, viihdyin siella erinomaisesti, ja kasittaakseni mun tyoskentelyssa ei ollut valittamista. Eraana sunnuntaina ei vaan enaa tullutkaan tekstiviestilla vuoroja kuten yleensa, eika viela maanantainakaan. Keskiviikkona lopulta soitin peraan, ja omistaja mumisi jotain tyontekijatarpeen vahenemisesta.  MINA ITSE jouduin kaivamaan esille sen, etta aikovat potkia mut pois. Mut oltiinkin siis palkattu vaan pahinta kiiretta paikkaamaan, ja heivatttiin halvan tyovoiman tielta helvettiin kaikessa hiljaisuudessa nyt kun koululaiset paas kesalomille. Tama unohdetiin vaan kertoa mulle.

No, eteenpain sano mummo ja silleen, mutta kyllaahan tuo syo ihan hirveesti.

En sen kummemmin halua asiasta nyt huolehtia, nimittain lahden kuukaudeksi kaymaan kotisuomessa. Palaan siis tyonhakuun jahka kotiudun tuolta reissulta. Mutta jee. Suomijoulu! <3

Pidetaan S:n kanssa oma pieni joulujuttu tana viikonloppuna, vaihdetaan lahjat, kaydaan ehka syomassa ja silleen. Ja illalla katsomaan salaista kestoihastustani Bon Jovia. S kuulemma lupasi hankkiutua kipeeksi ennen huomista iltaa. Ei osaa  arvostaa, mokoma. Lahjoista osa vaihdettiin jo, sain murulta uuudet Tomsit(miten se muistaa, etta sovittelin niita onnessani yli kuukausi sitten??) ja mina ostin meille liput ensi kevaan Arctic Monkeysin keikalle Brisbaneen.  Brissyyn siksi, etta Sydney oli ylakatsomoa lukuunottamatta loppuunmyyty. Ja eihan nyt Arcticia herranjestas menna istuvilteen katsomaan. Oli pakko tama lahja paljastaa jo, koska S suunnitteli itsekin lippujen ostoa.

Mitas muuta.

Hommasin salikortin. Hyi hitto. Edelleen se salilla kayminen on ihan yhta ikavaa kuin aina ennenkin. Mutta pakko oli jotain tehda, sen verran alkanut tama "elamasta nauttiminen" nakymaan. Jos jollain on vinkkeja milla saada tama sali-inho vahenemaan, niin niita todellakin  otetaan vastaan. Ei silla, kiltisti ma sinne pyrin lyllertamaan sen kolmisen kertaa viikossa, mutta ois kiva kun se ei olis niin pakkopullaa. Ja miksi tuntuu etta mitaan muutosta ei ruokavaliosta ja treenista huolimatta nay missaan? Mur.

Tanaankin se sali siella odottelis. Ja kunhan tuosta saan S:n revittya sohvannurkasta pokemonin(kylla, sen game boy pelin) kimpusta, niin voisin vaikka kuvata "muutamat" viimeaikaiset second hand -loydot. Mika siina onkin, etta voi menna kuukausia, ettei second  hand shopeista loydy mitaan, ja sitten yhtakkia tuntuu mukaan lahtevan kassikaupalla tavaraa. Meidan lahelta loytyy useampikin pelastusarmeijan ja muiden hyvantekevaisyysjarjestojen kirppis, ja koska asutaan varsin varakkaalla alueella, tuodaan naihin usein todella hyvakuntoistakin tavaraa. Rahapulaisen taivas :)

Oon viimeaikoina insipiroitunut hirveesti nimenomaan second hand -, kierratys ja kirppishenkisisista blogeista, seka tuunausblogeista sun muista. Taman takia noita kirppiksia tulee ehka koluttua huolellisemmin, ja niita helmiakin sitten loytyy enemman. Ihan hyvakin juttu, meinaan suurin osa naiden australialaisten vaateketjujen vaatteista on ihan uskomattoman huonolaatuisia. Alan olla vahan vasynyt siihen, etta paidat nyppyyntyy ekassa pesussa, ja saumat paukkuu parin kayton jalkeen. Henkkamaukka ja Gina tekee suorastaan huippulaatua naihin verrattuna.

Nyt jos tasta lahtis rannalle makaamaan sinne salille, ettei mee koko paiva ihan harakoille. Illalla yhden kaverin synttarit, jonne pitais kuulemma liikahtaa suht ajoissa. Itse ajattelin ottaa todella iisisti, en halua pilata  koko viikonloppua kankkusmorkoilyyn, ja haluan saastaa paukkuja huomista keikkaa varten. Ah, Bonkka. <3

2 kommenttia:

  1. Ite oon ainaki tykänny salilla käydä niil ryhmäliikuntatunneilla :) Et jos pitäs käydä vaan punttiksella ni itelle se olis ainaki sellasta ääh.. :D Joka voi johtua siitäki etten tietäs mitä pitäs tehä ja jos tekisin yksin ni en välttis sais itteäni tekemään tarpeeks, vaan se jäis jonneki mukavuusalueelle..
    Mitä sä muuten nyt sitte syöt? :) Mulla loppuu huomenna mun "painokamppis" joka kesti 3kk :P Söin paljon rahkaa ja kana- tai jauhelihasalaattia ja kiloja on pudonnu nyt joku 15kg :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja ainiin! Mun avomiehen kaverit asuu Brisbanessa :) Me oltais ehhhkä menossa sinne ei ens vaan sitä seuraavana vuonna :D Pitää oottaa et Tapsa valmistuu koulusta.. :)

      Poista